06-39752197 info@ottovisser.com

Ik ben een bevlogen en gedreven persoon die beweging veroorzaakt en daarmee ook beoogde veranderingen in gang kan brengen bij personen en organisaties. Door mijn resultaatgerichte en uitdagende manier van werken wordt ‘willen’ ook ‘kunnen’.

 

Ik ben pragmatisch ingesteld; concreet, direct en confronterend als de situatie hierom vraagt. Een no-nonsense persoon in mijn rol als adviseur, trainer en coach.

Ik heb een grote deskundigheid in met name de begeleiding van het ‘leiding geven aan de voorspelbaarheid van (je eigen) gedrag’ en organisatiegedrag. Het is voor mij elke keer weer een bijzondere uitdaging, om medewerkers en leidinggevenden bruikbare tools aan te reiken die hun helpen de regie te pakken binnen hun (persoonlijk)leiderschap en hiermee een juiste balans te vinden tussen zorg en zakelijkheid.

Ik streef er naar om de ander (persoon of organisatie) in zijn/ haar kracht te laten komen en zodoende het aanwezige potentiële talent beter te laten benutten. Daarbij maak ik onder andere gebruik van eenduidige uitgangspunten en verschillende (soms bekende) modellen. Modellen die als hulpmiddel, de werkelijkheid vereenvoudigen en op een andere manier ‘gedrag’ duiden of verklaren. In deze eenvoud, kan de toepassing daardoor juist erg effectief zijn in het beïnvloeden van dit (organisatie)gedrag.

Zet me in voor trainingen … dan is ‘beweging’ gegarandeerd. Geen standaardisering, maar altijd maatwerk met altijd een interactief karakter. Dit geldt in ieder geval voor alle thema’s die gerelateerd zijn aan verzuimmanagement/ gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en communicatietrainingen.

Ik beweeg me in verschillende netwerken met diverse disciplines en/ of samenwerkingspartners. Dit zijn sterke en authentieke partners die mede vanuit hun gezamenlijkheid en optimale samenwerking, in staat zijn het ‘vliegwiel’ van jouw organisatie aan te slingeren en deze blijvend te laten versnellen (excellereren). Stuk voor stuk personen op en met wie jij en ik kunnen bouwen.

Voor meer informatie kun je hier mijn LinkedIn-profiel bekijken of via een email mijn CV/ portfolio opvragen. Deze stuur ik je met veel genoegen toe.

Voor werkzaamheden als Arbeid & Organisatie-adviseur, trainer en coach ben ik beschikbaar naar keuze flexibel of een vast dagdeel. Behalve op uurbasis en projectbasis, werk ik ook met een zgn. abonnementsvorm. Met een abonnement kun je op jaarbasis flexibel gebruik maken van alle diensten van Otto Visser tegen een gereduceerd tarief. Je bepaalt zelf op welke wijze je gebruik maakt van mijn diensten. (klik hier voor meer informatie over mijn tarieven)